Valtimo nieuwsbrief

By 6 februari 2019Nieuws

Valtimo nieuwsbrief

1e kwartaal 2019

Valtimo Business Process Automation is voortdurend in ontwikkeling. In deze nieuwsbrief lees je wat er nieuw is op het plaform en wat je binnenkort kunt verwachten.

Product update

CodeLight: Processen zonder programmeren

Het implementeren van nieuwe processen in Valtimo moet sneller en eenvoudiger. Dat verlaagt de drempel voor het inzetten van BPMN in organisaties. In Valtimo is een toolset ontwikkeld die het mogelijk maakt om zónder programmeren processen te automatiseren. Het is nu mogelijk administratieve processen te laten modelleren én implementeren door business analisten. CodeLight is daarom goed toepasbaar binnen het ISO en AVG domein.

Indien nodig is Valtimo CodeLight uitstekend te combineren met codematige aanpassingen. Zo garanderen we dat Valtimo álle processen kan automatiseren, ongeacht de complexiteit. We zetten CodeLight dan ook standaard in bij de start van elk project. Zo houden we de opstartkosten laag. Wanneer projecten evalueren en er toch behoefte is aan extra complexiteit gaat CodeLight moeiteloos over in een ontwikkeltraject. We gebruiken immers dezelfde basis!

Download whitepaper

External Connectors: koppel zonder code 

Als onderdeel van de CodeLight ontwikkelingen is het nu mogelijk om externe systemen via REST API aan te sluiten zonder tussenkomst van programmeurs. Hiervoor is de External Connector module in het leven geroepen. De External Connector stelt gebruikers in staat om zelf data te halen uit externe systemen, of juist data te verstrekken.

De koppelmogelijkheden die de External Connector biedt zijn haast onbeperkt. Zo is Slack gekoppeld, zodat notificaties vanuit Valtimo gepushed worden naar een Slackchannel. Een ander voorbeeld is de conversie van afbeeldingen naar PDF. Via de External Connector is verbinding gemaakt met een converter die de bestanden omzet, geheel zonder het schrijven van code.

 

De View Configurator: Data op processchermen

Via de nieuw ontwikkelde View Configurator kan je data in het dossier configureren, zonder dat daar codematige aanpassingen door nodig zijn.. Er worden op dit moment drie schermen ondersteund via de View Configurator: het proceszoekscherm, lijstscherm en detailscherm. Via een eenvoudig drag-and-drop systeem stelt de administrator van Valtimo zelf in welke velden op welke plaats op de schermen getoond wordt. Gebruikers hebben de optie om verschillende velden te groeperen en de naam van velden aan de passen.

We zijn altijd bezig met het integreren van de feedback van onze klanten in Valtimo. We zien dat onze klanten vooral behoefte hebben aan inzage in de data die tijdens het proces is verzameld. Daarom hebben we nu een groot deel van het procesdetailscherm gereserveerd voor het weergeven van data. Zo kunnen ook grotere hoeveelheden data netjes en overzichtelijk worden weergegeven!

Planning

De komende twee kwartalen richten we onze ontwikkeling op twee onderwerpen – naast een backlog van kleinere onderwerpen.

Ten eerste willen we het maken van formulieren vereenvoudigen. Via drag-and-drop formulieren samenstellen is het doel. Daarbij willen we ook complexere formulieren zonder programmeren mogelijk maken. Denk aan het uploaden van files, validaties of zelfs het zetten van een handtekening. Binnenkort meer nieuws, of kom kijken voor een sneak-preview.

Als tweede besteden we extra aandacht aan de veiligheid. Dit zijn een aantal technische verbeteringen die niet direct zichtbaar zijn voor eindgebruikers. Denk hierbij aan het uitbreiden van de geautomatiseerde tests, waarmee we gaan zorgen dat eventuele fouten vroegtijdig herkend gaan worden.

Vragen?

Nieuwsgierig, of wil je meepraten over de roadmap? Wensen voor bepaalde functionaliteit? Laat het weten via het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar valtimo@ritense.com

 

 

 

Wil je meer weten?

[[[["field10","equal_to","1"]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1
Naamyour full name
Bedrijfsnaamyour full name
Telefoonnummeryour full name
Berichtmore details
0 /

Alle persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met het Ritense privacy beleid.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Beveiligde verbinding