Valtimo nieuwsbrief

By 20 september 2020Nieuws

Valtimo nieuwsbrief

4e kwartaal 2020

Binnenkort wordt Valtimo 6.0 geïntroduceerd. In deze nieuwsbrief lees je wat er nieuw is op het Valtimo Business Process Automation platform en wat je kunt verwachten van Valtimo Open Source.

Product update

Angular 10

De nieuwe Valtimo User Console is geheel gemaakt in Angular 10. De schermen voor de medewerkers en beheerders hebben daarmee een frisse en moderne look-and-feel gekregen. De dossiers zijn nu nog overzichtelijker geworden en de navigatie intuïtiever.

Formulierbouwer

Met de nieuwe formulierbouwer in Valtimo kan je snel en zonder coderen formulieren maken. Deze formulieren worden gebruikt om taken af te ronden tijdens de uitvoering van een proces. De formulierenbouwer bestaat uit een groot aantal verschillende velden die door drag & drop geconfigureerd kunnen worden. Beschikbare velden zijn onder andere tekst en numerieke velden, knoppen en select boxes, Daarnaast zijn er veel velden met een specifieke functie zoals naam, adres, datum/ tijd, electronische handtekening en reCAPTCHA.

PDF genereren en archiveren

Het is nu mogelijk om tijdens de afhandeling van een proces direct een PDF-document te genereren en te vullen met de benodigde data. Je kan hier elk Word template voor gebruiken zodat de PDF automatisch naar een klant, leverancier of andere relatie gestuurd kan worden. De PDF wordt direct gearchiveerd in het bijbehorende dossier of kan automatisch door het bestaande document management system worden opgepakt en afgehandeld. Het is ook mogelijk om PDF documenten te uploaden en te archiveren in het dossier.

Open Source 

Binnenkort komt het Valtimo Business Process Automation platform beschikbaar als Open Source software. Hiermee kunnen organisaties zelf met Valtimo applicaties ontwikkelen en onderhouden. Het zorgt er ook voor dat klanten minder afhankelijk zijn van de leverancier (geen vendor lock-in).  Valtimo OpenSource wordt uitgebracht onder de EUPL licentie; de Europese standaard voor Open Source software. Verder is er voor gekozen om over te stappen op Keycloak als identity en access manager. Bestaande gebruikers kunnen uiteraard gebruik blijven maken van Auth0. Valtimo OpenSource kan binnenkort rechtstreeks gedownload worden van de Valtimo website of via Github.

Meedenken

Nieuwsgierig, of wil je meepraten over de roadmap? Wensen voor bepaalde functionaliteit? In Valtimo 6.0 kun je rechtstreeks je feedback en ideeën delen met het ontwikkelteam. Je kan ook een mail sturen naar valtimo@ritense.com

Wil je meer weten?

[[[["field10","equal_to","1"]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1
Naamyour full name
Bedrijfsnaamyour full name
Telefoonnummeryour full name
Berichtmore details
0 /

Alle persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met het Ritense privacy beleid.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Beveiligde verbinding