Whitepaper

CodeLight Business process automation

No-code waar het kan en code waar het moet

Wat weerhoudt organisaties om aan de slag te gaan met procesautomatisering? Het automatiseren van bedrijfsprocessen kan sterk bijdragen aan het verlagen van operationele kosten, het voorkomen van menselijk falen en het compliant zijn met wet- en regelgeving.

De uitdaging is de vaak steile leercurve en hoge kosten die de grote BPMN-platformen hebben. Het is niet toevallig dat procesautomatisering vooral groot is geworden in de wereld van banken en verzekeraars. Veel BPMN-platformen zijn ‘full-code’: kennis van Java en DevOps is een noodzaak om tot resultaten te komen.

No-code is het alternatief voor dure en complexe business process management software implementaties. Het maakt het mogelijk processen in dagen in plaats van maanden live te brengen, zonder programmeren. Dat maakt dat processen worden gemaakt en kunnen worden aangepast zonder afhankelijkheid van (dure en lastig beschikbare) programmeurs.

Dat klinkt mooi, maar waar liggen de grenzen van deze aanpak? En is er nog een middenweg tussen de beperkingen van ‘no-code’ en de prijs van coderen?

In deze whitepaper lees je:

  • De 7 voordelen van no-code
  • De beperkingen van een no-code aanpak
  • De voordelen van gebruik van code
  • CodeLight: no-code en code op 1 platform

Whitepaper downloaden

[[[["field9","equal_to","1"]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1
Naamyour full name
Bedrijfsnaamyour full name
Berichtmore details
0 /

Alle persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met het Ritense privacy beleid.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Beveiligde verbinding