Valtimo nieuwsbrief

By 31 March 2021Nieuws

Valtimo nieuwsbrief

April 2021

In de deze nieuwsbrief lees je de ontwikkelingen op het gebied van de Valtimo Community en wat er nieuw is op het Valtimo platform.

Community update

Valtimo is beschikbaar als Open Source en te downloaden van Github en Dockerhub. Ga je aan de slag met Valtimo Open Source dan zijn er een aantal mogelijkheden om je verder te helpen.

Valtimo Forum
Stel al je vragen op het Valtimo gebruikersforum en we geven snel antwoord. Hier vind je ook tips en antwoorden op de vragen van andere gebruikers.

Instructievideo’s
Bekijk de instructievideo’s voor het installeren van Valtimo en voor het maken van processen, formulieren en dossiers. Ook voor het koppelen van Valtimo met OpenZaak zijn er instructievideo’s.

Video: Wil je Valtimo inzetten als Generiek Zaakafhandelcomponent (GZAC)?  Bekijk deze video van Equalit over hoe GZAC en OpenZaak samenwerken volgens de principes van Common Ground.

Product update

Low-code
Met de introductie van Valtimo 8.0 is het platform volledig low-code voor processen, beslissingen, formulieren en dossiers. Dit maakt het mogelijk om voor gebruikers zonder programmeerervaring (citizen developers) Valtimo end-to-end te gebruiken. Als je Valtimo gaat gebruiken als GZAC dan is het ook voor de koppeling met OpenZaak niet nodig om te programmeren.

File upload
Met de file upload functionaliteit kan je formulieren maken waarbij gebruikers direct een file kunnen uploaden naar het Valtimo dossier. Het is ook mogelijk om de files direct te uploaden naar OpenZaak.  File upload kan ook toegevoegd worden aan het dossier zodat er files geüpload kunnen worden zonder dat hier een gebruikerstaak voor nodig is.

Keycloack
Met de introductie van Valtimo Open Source zijn we overgestapt op Keycloak. Hierdoor kunnen we Valtimo inclusief authenticatie aanbieden onder de EUPL 1.2 licentie.  Voor bestaande gebruikers blijft het mogelijk om Auth0 te gebruiken.

Meedenken

Nieuwsgierig, of wil je meepraten over de roadmap? Wensen voor bepaalde functionaliteit? In Valtimo kun je rechtstreeks je feedback en ideeën delen met het ontwikkelteam. Je kan je vraag of idee ook op het Valtimo Forum plaatsen.

Wil je meer weten?

[[[["field10","equal_to","1"]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1
Naamyour full name
Bedrijfsnaamyour full name
Telefoonnummeryour full name
Berichtmore details
0 /

Alle persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met het Ritense privacy beleid.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Beveiligde verbinding